"Ketahuilah bahawa kesusahan itu akan membuka pendengaran dan penglihatan, menghidupkan hati, mendewasakan jiwa, mengingatkan hamba dan menambah pahala".

~ IkLan ~

CounTeR



~ TimE ~

Saturday, December 10, 2011

-: NosTalgiC ScHooL DayS :-


Assalamualaikum

Mood nak berblogging datang kembali.. Nak berkongsi cerita masa zaman2 remaja di alam persekolahan.. chewah.. =)
Hanya dengan tengok gambar je.. hehe..
Korang tengok sendiri & pandai2 lah korg fikir sendiri cerita disebalik gambar-gambar ini..
Tapi mmg aku xkan lupa zaman belajar yg sememangnya seronok.. dan rasenye korg sendiri pun tahu betapa keseronokannye tak boleh digambarkan dengan kata-kata & melihat gambar sahaja.. kan.. kan..
Dan sekarang ni bila dah masuk alam pekerjaan keseronokannye berbeza dgn alam persekolahan..

Masa ni kelas form 2 Jasa.. Susah jugaklah nak igt nama-nama cikgu ni.. Klu ade kwn2 lame yg boleh igtkan kembali.. pls remind me.. hihi

Form 3 Cekal.. Cikgu kelas masa ni aku igt lagi sbb cikgu ni sporting..haha
Cikgu Mohd Syakir.

Haha kelas ni paling best sbb semua lelaki, sorg je perempuan :)
Form 5 RF. ermm ape ye nama cikgu ni..haishh teruknya memori ingatan aku.. hehe sorry cikgu..

Team hoki wakil sekolah.. Agak strong jugak lah aku masa tu.. eeerkk
Jurulatih Cikgu Ezani [KFL]..

Meraikan kemenangan ke pertandingan seterusnya..
Masa ni kat padang sekolah Clifford.

Dorm F [Feweet]..
Banyak sgt story kat dorm ni.. gembira+sedih+takut+berani+++ byk lagi lah..
Akitiviti sukaneka Aspuri antara dorm.

Ikm Sungai Petani Batch 50.. TKAS [Tampan Kacak Anggun Sekali]

Family day at Bendang Man, Kedah.

Haha.. Juara kumpulan Family day TKAS.
Dengan En.Md Noor :)

Jamuan akhir semester..

Presentation masa kat Kolej..
Masa 2 byk gambar yg hilang.. so xde byk gmbr yg boleh upload..

Bersama En. Wan Noor Azman
[Pengurus projek MRR2]

Masa ni kursus lepasan graduan kat ABM sintok..
Pengalaman paling best sebab K.A.M.I seperti satu keluarga.. :)
Anjuran CIDB.

Bersama Madam yg paling kami suka & berjaya..
Puan Wan Maimun Wan Abdullah
[President ISM 2009]..

Trainer ni paling sporting sampai lupa nama sebenarnya..
Kitaorg just call die En.Doremon.. Dan kami juga digelar dgn name watak animasi.. hihi
Trainer: En.Hisham Badrul Hashim.



Trainer: En. Zainal Mat Rais
[PPK, Unit Rekabentuk Fasiliti; Ibu Pejabat JKR]

Trainer: En. Imran Ariff Sulaiman
[Penolong Pengarah; Unit Pengurus Projek Ibu Pejabat JKR]


Bersama En. Mohd Surur Ahmad Thayar
[Unit Arkitek Landskap; Ibu Pejabat PKNS]

Kursus ni menitik beratkan kepada kerja berpasukan semasa bekerja..

Ada gaya lecturer tak??? hehe

Teamwork..

Presantation by group.

Taklimat & lawatan tapak ke Unimap

Lawatan tapak..

Sempat lagi ambil gambar sebelum balik..


Happy sgt masa ni selepas balik dr kenduri rumah June..
Korang memang best.. xleh lupe kengan bersama selamanya..

Pada korang-korang yg kt luar sana klu ditawarkan mengikuti kursus2 seperti ini anjuran CIDB, NIOSH, DOSH, PKK dan yg berkaitan dengan pembinaan jgn lepaskan peluang ni.. Sbb banyak ilmu & pengalaman yg disampaikan oleh Trainers yg korang boleh praktikkan dalam pekerjaan korg.. Sangat2 berbaloi..

Okies klu dah tengok jgn lupe comment.. :)
Pada kwn2 yg masih igt lagi nama2 pengajar tolong kembalikan ingatanku.. tq
Salam dari saya.. babai


ReHat Sini Jap