"Ketahuilah bahawa kesusahan itu akan membuka pendengaran dan penglihatan, menghidupkan hati, mendewasakan jiwa, mengingatkan hamba dan menambah pahala".

~ IkLan ~

CounTeR



~ TimE ~

Tuesday, February 22, 2011

~ Hiburkan Hati ~


Yeaaaaaaayyy..
Alhamdulillah.. selesai sudah..
Dikala aku kebingungan dan tekanan dalam kesibukan,
sempat lg aku mengupdate dan mencantikkan blog aku nie..
Normally klu aku stress dgn keje, time ni aku dh dok rumah baring2 layan perasaan.. tp klu balik rumah pon mmg xde mende nak buat selain rutin2 harian kat rumah sebagai seorang wanita.. ('',)
So ni lah hasilnye = blog aku sudah bertukar wajah..n finally aku happy ('',) bile melihatnye..
dan lepas ni boleh lah g nyum..nyum..n smbg keje balik untill midnight..

Bubuiiiiii.....~~


2 comments:

ReHat Sini Jap